KeepWarm projekta otrai vebinārs “Valsts politika un likumdošana, ES fondu pieejamība, investīciju piesaistes iespējas” noslēdzies

11 June 2020

KeepWarm projekta otrai vebinārs “Valsts politika un likumdošana, ES fondu pieejamība, investīciju piesaistes iespējas” noslēdzies

10.06.2020. norisinājās ZREA organizētais KeepWarm projekta Iedvesmas tiešsaistes seminārs (otrais vebinārs), kurā kopumā piedalījās 29 dalībnieki.

Vebināra ievadā Ekonomikas ministrijas Energoefektivitātes un krīzes vadības departamenta vecākais eksperts Aleksandrs Vlads pastāstīja par aktualitātēm siltumapgādes regulējumā, kā arī par nākotnes attīstības redzējumu stratēģisko dokumentu kontekstā.

Turpinājumā par centralizētās siltumapgādes jomas ieguvumiem no ES fondu atbalstu energoefektivitātei, kā arī par iepriekšējo periodu atbalstu centralizētajai siltumapgādei un nākamo periodu plānoto atbalstu stāstīja Ekonomikas ministrijas Enerģētikas finanšu instrumentu nodaļas vecākā eksperte Baiba Ligere.

Par investīciju fonda BaltCap piedāvātā finansējuma piesaistes alternatīvām informāciju sniedza BaltCap investīciju direktors Matīss Paegle.

Noslēgumā Par ALTUM piedāvātajiem finanšu instrumentiem uzņēmumu energoefektivitātei stāstīja ALTUM Uzņēmumu energoefektivitātes daļas vadītājs Edgars Kudurs.

Visas prezentācijas un vebināra ieraksts ir pieejamas ZREA mājas lapā un KeepWarm projekta mājas lapā.

Vebināra ieraksts pieejams arī ZREA YouTube kanālā.

ZREA KeepWarm Inspire Event 2 Latvia by "ZREA"