Tiešsaistes semināri (vebināri) par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem un iespējām

9 June 2020

Tiešsaistes semināri (vebināri) par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem un iespējām

Otrais vebinārs notiks 10.06.2020. (trešdien), plkst. 10:00 – 11:30 un tiks veltīts tēmai: “Valsts politika un likumdošana, ES fondu pieejamība, investīciju piesaistes iespējas”.

Mērķauditorija: siltumapgādes uzņēmumi, pašvaldības, finanšu institūcijas, NVO , iedzīvotāji, namu apsaimniekotāji, tehnoloģiju piegādātāji, u.c.

KeepWarm projektam tuvojoties noslēgumam (2020.gada septembris), partnervalstīs, t.sk. Latvijā jārīko “Iedvesmas pasākumi” (semināri un pieredzes apmaiņas vizītes), kas šobrīd plānoti virtuālā veidā, rīkojot 4 vebinārus par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem un iespējām.

Sakarā ar Covid-19 izplatības risku seminārs notiek attālināti, sadalot to 4 īsās vebināru sesijās un izmantojot GoToWebinar platformu. Pirmais no vebināriem jau ir aizvadīts.

Vebinārs notiks GoToWebinar platformā. Lai pievienotos vebināram, nepieciešams reģistrēties, tāpēc lūdzam izdarīt to, spiežot šo saiti: reģistrēties. Pēc reģistrēšanās Jūs saņemsiet apstiprinājuma e-pastu par reģistrāciju ar saiti uz pievienošanos vebināram ("Join webinar"), ko jāklikšķina vebināra dienā. Tiem, kas nav iepriekš izmantojuši GoToMeeting vai GoToWebinar platformu, programma pati piedāvās to instalēt - tas aizņems nedaudz laika.

Nākamie divi vebināri plānoti:

  • 17.06.2020., plkst. 10:00-11:30 – Centralizētās siltumapgādes nākotnes izaicinājumi un iespējas;
  • 30.06.2020., 15:00 – 17:00 Challenges and opportunities for district heating systems modernization in Latvia (projekta partneriem no Vācijas, Slovēnijas, Čehijas, Horvātijas un Ukrainas, sadarbības CSAS uzņēmumiem no Austrijas, u.c. interesentiem) angļu valodā.

KeepWarm projekta pirmā vebināra “5 centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizēšanas piemēri Latvijā” prezentācijas.

ZREA KeepWarm Inspire Event 2 Latvia by "ZREA"