Tiešsaistes semināri (vebināri) par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem un iespējām

1 June 2020

Tiešsaistes semināri (vebināri) par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem un iespējām

KeepWarm projektam tuvojoties noslēgumam (2020.gada septembris), partnervalstīs, t.sk. Latvijā jārīko  “Iedvesmas pasākumi” (semināri un pieredzes apmaiņas vizītes), kas šobrīd plānoti virtuālā veidā, rīkojot 4 vebinārus par centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizācijas izaicinājumiem. Sakarā ar Covid-19 izplatības risku seminārs notiks attālināti – sadalot to 4 īsās vebināru sesijās. Pirmais no vebināriem notiks 02.06.2020. (otrdien), plkst. 10:00 – 11:30 un tiks veltīts tēmai “Centralizētās siltumapgādes sistēmu modernizēšanas piemēri”. Vebinārs notiks GoToWebinar platformā.

Mērķauditorija – siltumapgādes uzņēmumi, pašvaldības, finanšu institūcijas, NVO , iedzīvotāji, namu apsaimniekotāji, tehnoloģiju piegādātāji, u.c.

Lai piereģistrētos vebināram kā apmeklētājs, lūdzu nospiediet šo saiti “reģistrēties”. Pēc tam Jūsu norādītajā e-pastā saņemsiet reģistrācijas apstiprinājumu ar norādēm par pievienošanos vebināram (klikšķinot pogu “Join”). Tiem, kas iepriekš nav izmantojuši GoToMeeting vai GoToWebinar platformu, pēc pievienošanās saites (join) noklikšķināšanas parādīsies piedāvājums instalēt minēto platformu, lai to turpmāk varētu lietot.

Nākamie trīs vebināri plānoti:

  • 10.06.2020., plkst. 10:00 -11:30 - Valsts politika un likumdošana, siltumapgādes uzņēmumu sadarbība ar valsts /pašvaldību institūcijām, ES fondu pieejamība, investīciju piesaistes iespējas – kur par aktualitātēm (piemēram, par Enerģētikas likuma grozījumiem, par gaidāmiem ES fondu konkursu uzsaukumiem, u.c.) stāstīs uzaicinātie pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, ALTUM, “BaltCap”, AJ POWER;
  • 17.06.2020., plkst. 10:00-11:30 – Centralizētās siltumapgādes nākotnes izaicinājumi un iespējas – kur tiks prezentētas tādas tēmas kā CSA loma viedajā energoapgādē, CSA dzīvildzes aspekti un nākotne pēc CSAS modernizēšanas, u.c. no LSUA, RTU, SIA “Ludzas Bio-enerģija”, u.c.;
  • 30.06.2020., 15:00 – 17:00 Challenges and opportunities for district heating systems modernisation in Latvia (projekta partneriem no Vācijas, Slovēnijas, Čehijas, Horvātijas un Ukrainas, sadarbības CSAS uzņēmumiem no Austrijas, u.c. interesentiem) angļu valodā – kur par esošo situāciju CSA jomā Latvijā, nākotnes izaicinājumiem un iespējām, par veiksmīgiem un ambicioziem CSAS modernizēšanas piemēriem un inovatīvu CSA novērtēšanas metodi stāstīs pārstāvji no LSUA, ZREA, “SIA “Fortum Jelgava”, SIA “Salaspils Siltums”, RTU.

Detalizēta minēto vebināru programma drīzumā tiks publicēta ZREA mājas lapā un KeepWarm projekta mājas lapā.

ZREA KeepWarm Inspire Event series by "ZREA"